keskiviikkona, joulukuuta 23, 2015

Puolukkaparfait - helpompi!

Olen aiemmin tehnyt toisella reseptillä mutta tänään en jaksanut ruveta munia erottelemaan ja löysin tämän reseptin Pastanjauhantaa-blogista. Mukautin hieman ja kokeilin... huomenna, aattona, nähdään lopputulos.


Puolukkaparfait (noin 6 annosta)

2 munaa
1/2 dl sokeria
1,5 dl puolukkamurskaa ja hieman sokeria lisäksi
vajaa 3 dl vispikermaa


Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita varovasti joukkoon puolukkahillo. Vatkaa kerma aika kovaksi ja sekoita se munaseokseen. Annostele puolukkaseos pieniin laseihin ja aseta pakasteeseen jähmettymään vähintään neljäksi tunniksi. Ota lasit pakasteesta 5-10 minuuttia ennen tarjoilua. Koristele esim kermavaahdolla ja puolukkahillolla.  Taikka päällehän voisi myös kokeilla esim kinuskikastiketta?



Ei kommentteja: